PlaygroundSquad

Som en av Sveriges ledande utbildningar inom spelutveckling har PSQ i över 15 års tid försett den Svenska spelindustrin med personal som har de rätta kompetenserna. 

På PSQ erbjuder vi dig som student att välja en av tre inriktningar inom spelutveckling: Speldesign3D-Grafikeller Spelprogrammering. Under utbildningens gång arbetar du med samma metoder, processer och verktyg som används ute i spelindustrin. Detta för att du direkt efter avslutad utbildning ska kunna gå in och arbeta i en skarp produktion på en spelstudio.

Idag så återfinns tidigare studenter från PlaygroundSquad runt om i världen på Spelstudios som Bioware, Ubisfoft, RockStedy och Guerrilla Games bara för att nämna några.

Tillsammans med vår ledningsgrupp som består av ledande svenska spelföretag så som bland annat DICE, Avalanche, Machinegames, Rovio och King ser vi till att ligga i framkant så att de som studerar hos oss kommer ut i spelbranschen med aktuella och eftertraktade kunskaper.

Om du vill ta steget in i spelvärlden så se till att börja med att ta klivet in vid PlaygroundSquad. www.playgroundSquad.com