PlaygroundSquad

PlaygroundSquad är Sveriges äldsta spelutbildningar och är ensam i landet om att ha en PlayStation First-certifiering. PSQ har i över 19 år försett spelbranschen med kompetent personal och ex-studenter hos oss har varit med och skapat bland de största spelstudios som finns på marknaden. 

På PlaygroundSquad erbjuder vi tre olika inriktningar: Game Artist (länka till: https://www.playgroundsquad.com/utbildningar/spelgrafiker/), Game Designer (länka till: https://www.playgroundsquad.com/utbildningar/game-designer/) eller Game Programmer (länk till: https://www.playgroundsquad.com/utbildningar/spelprogrammerare/). Vi arbetar mycket med praktiskt lärande och mindre teori. Vi på PSQ tror på en learning-by-doing-metod som brukar uppskattas väl bland både studenterna som branschfolk.

Du får arbeta med samma typ av verktyg, metoder och processer som i den riktiga spelbranschen för att du snabbt ska komma igång med din praktik samt få anställning direkt efter avslutade studier.

I dag har PSQ alumni-studenter runt om i världen på spelstudios som Bioware, Ubisoft, RockStefy, Rovio, DICE, Avalanche, Machine Games, Fast Travel Games, för att nämna några.

För att ta steget ut på marknaden och in i spelindustrin så börja med att ta klivet in via PlaygroundSquad först. Besök oss i Falun på Trotzgatan 29, eller via www.playgroundsquad.com

Välkommen!